ZQU 2 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 (edytowane) Czy wie ktoś co to za skript/plugin? Wiele serwerów na wersji 1.5.2 z niego korzysta lecz sprawdzałem wszystkie i żaden nie działa ;c. Mógłby mi ktoś niego napisać? Albo napisać pługin i konfiguracje? Edytowane 10 grudnia 2016 przez ZQU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 FunnyGuilds ma taką opcje (1.7-) Jeśli chodzi o serwery 1.8+ to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZQU 2 Opublikowano 10 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Niestety tab z funnyguils na 1.5.2 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ArealXD 0 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 SuperTabs ma taką opcje ( Mogę podesłać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZQU 2
Czy wie ktoś co to za skript/plugin? Wiele serwerów na wersji 1.5.2 z niego korzysta lecz sprawdzałem wszystkie i żaden nie działa ;c. Mógłby mi ktoś niego napisać? Albo napisać pługin i konfiguracje?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi