Szwagru 23 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Siemka, jestem Szwagru. Krótki opis o sobie: mam na imię Kacper, mam 16lat. Lubię pomagać innym nawet jeżeli kolega jest nie miły. W wolnym czasie nagrywam poradniki z skryptów (dla zabicia czasu). Uczę się pisania skryptów i mym zdaniem sporo już potrafię. Także pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Witaj na forum! Wyslane z mojego Samsung Galaxy S7 z uzyciem Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 " nawet jeżeli kolega jest nie miły. " to źle kapkę. Takich trzeba wyjaśniać Szwagru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 1 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2016 Trochę z opóźnieniem, ale cóż. Welcome to the forum, I'll be your guide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi