Lifu67 0 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 (edytowane) Proszę o pomoc, jakiś czas temu pisałem o tym jak crashowal mi się minecraft (jakoś udało mi się go tymczasowo rozwiązać) a teraz jest taki problem ze w momencie zbliżenia się do drabiny,klap,i tego typu bloków to mi mi crashuje. Wiecie może co to powoduje i jak to naprawić? (wersja mc : 1.11) Edytowane 25 listopada 2016 przez Lifu67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi