Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Jest to mój pierwszy plugin i dopiero się uczę więc proszę o wyrozumiałość Bukkit: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Potwierdzenie że mój: Tu nazywam się Krzysiek Rysiek i na bukkicie tylko na bukkit dodałem official bo było zajęte w description pisze mój profil na sk.pl Zalety: Jest prosty w użyciu i zawiera polską i angielską wersję Aktualna wersja: 3.0 Bukkit: 1.7.2 R0.3, 1.7.9 R0.2, 1.7.10 X, Permissje: - BlockTNT.Place - Położenie TNT Edytowane 25 listopada 2016 przez Krzysiek Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Na początek przydałoby się co najmniej jakieś uprawnienie do stawiania TNT zamiast sprawdzania czy gracz jest OPem i możliwość zmiany wiadomości w pliku konfiguracyjnym. Krzysiek Rysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 22 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 15 minut temu, Libter napisał: Na początek przydałoby się co najmniej jakieś uprawnienie do stawiania TNT zamiast sprawdzania czy gracz jest OPem i możliwość zmiany wiadomości w pliku konfiguracyjnym. Jeszcze się uczę Ale whatever Libter mi odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi