creepek 66 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Witam, Kto mi napisze skrypt na lave i patyk? Skrypt ma dawać patyk o nazwie "Lava" i gdy takim patykiem naciśnięciu się PPM to tam gdzie jest skierowany kursor stawia lave która swobodnie sobie spływa ale po 5 sekundach znika. Lawa nie może ranić innych graczy i podpalić tnt, desek itp. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 22 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Poradziłem sobie dziękuję Proszę o zamknięcie Edytowane 22 listopada 2016 przez wiktorelex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
creepek 66
Witam,
Kto mi napisze skrypt na lave i patyk?
Skrypt ma dawać patyk o nazwie "Lava" i gdy takim patykiem naciśnięciu się PPM to tam gdzie jest skierowany kursor stawia lave która swobodnie sobie spływa ale po 5 sekundach znika. Lawa nie może ranić innych graczy i podpalić tnt, desek itp.
Dziękuję
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi