Crystal_PL 93 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Napisałby mi ktoś skrypt na anty nuker? Polega on tym, że gdy gracz niszczy blok i się na niego nie patrzy to osobom z daną permisją pojawia się dana wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ICD10 44 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Lepiej użyj NCP, w ten sposób wiadomości będą wyświetlane, a od razu masz kompleksową obsługę urządzeń, które utrudniają korzystanie ze wspomagaczy. I mówię to dlatego, że czekasz już od soboty, a ja niezbyt widzę optymalnej metody i powodu, aby realizować to w skript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 21 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 @ICD10 Testowałem ncp ale on wykrywa tylko na najwyższych ustawieniach Szukam dalej tego skryptu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Napisałby mi ktoś skrypt na anty nuker? Polega on tym, że gdy gracz niszczy blok i się na niego nie patrzy to osobom z daną permisją pojawia się dana wiadomość.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi