CuttingChipset 355 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Kawał czasu minął od ostatniego bloga więc czas czas coś napisać (aka wkleić screeny zebrane przez jakiś czas) Osoby z wolnym łączem internetowym lub na danych pakietowych <= 2 GB/m-c, w tył zwrot! Spoiler Dla tych co nie wiedzą jak wygląda forum i Discord po obróceniu laptopa bokiem (1080×1920 px) Spoiler Teoria spiskowa nt. mojej postaci #offtopic-2 pozdrawia Spoiler Rainbow... Rainbow! GODDAMMIT RAINBOW DASH OGARNIJ SIĘ! Teraz wiem dlaczego mnie nie rozumie... Spoiler Woop woop! Pentakill! Spoiler Rito fix dis plz Spoiler Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol Spoiler PPAP the mod już ocenione! Nawet ja mogę powiedzieć, że InteliJ > Eclipse. Przynajmniej pod względem graficznym. I to na masową skalę wait wut Spoiler Reakcja Uncyclopedii na zwycięstwo Trumpa wyborach Spoiler Stacja transformatorowa, fhu kabli podpiętych jest Elektrownia fuzyjna wodna zbudowana na paczce serwerowej forumowego survivalu. Z ok. 27 800 wiader wody/s (1.39 mln mB/t) generuje nieco ponad 2000 MW. Z niewielką asystą zasiliłby to: Wypad panie Agrafko, wiem czego szukać. Spoiler Chciałem sprawdzić moje połączenie internetowe z Chinami a tu ścięło się gdzieś w około 1/4 testu. Pieprzony mur. Chciałem to wstawić do sygnatury, ale nie obejdzie się bez spoilera, którego nie lubię używać w tym miejscu. Spoiler Dla tych, co nie wiedzą jaki link z imgura wziąć do wklejania zdjęć na forum Spoiler #foreveralone Spoiler Pobawiłem się pewnym pluginem na tablistę bungeecordową i wyszło mi to: Spoiler Mój avatar zamieniony na tekst Spoiler Wcale to nie zasługuje na warna Spoiler I do not know. Spoiler Tylko dlatego, że są różni wykonawcy na trzech utworach pliki o takiej samej nazwie nie gryzą się. Spoiler Oto mój największy warn jakikolwiek nadałem. Ktokolwiek to był musiał naprawdę przeskrobać. (Screen sprzed reformy warnowej) Spoiler Bolololol Bolek do mnie dzwoni na DIscordzie! Spoiler Jak jedna konsola na Putty to za mało, to odpal drugą. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/14541-6-screen-dump/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi