MypassPL 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Cześć mam komende /ps: i wstawiłem ją do skrzynki że jak kliknie się na refila to używa komende "ps" jest możliwość zrobienia że jeżeli kliknie się na refila to klika jeszcze raz z automatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Nie, samo nic się nie zrobi. to close then run [execute player command "/ps"]->[execute player command "/ps"] wykona komendę /ps 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MypassPL 0 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 nie rozumiesz tak trudno zrozumieć? chodzi mi o to ze jezeli sie kliknie na item to klika jeszcze raz w ten item który kliknełem jak double click //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 2 godziny temu, MypassPL napisał: nie rozumiesz tak trudno zrozumieć? Ba, nawet nie wiesz jak bardzo, czytanie waszych rakowych próśb o napisane skryptu wypaliły mi oczy i ogłupiły mój mózg. 2 godziny temu, MypassPL napisał: chodzi mi o to ze jezeli sie kliknie na item to klika jeszcze raz w ten item który kliknełem jak double click 4 godziny temu, Shooterowy napisał: Samo nic się nie zrobi. //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MypassPL 0
Cześć mam komende /ps:
i wstawiłem ją do skrzynki że jak kliknie się na refila to używa komende "ps" jest możliwość zrobienia że jeżeli kliknie się na refila to klika jeszcze raz z automatu?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi