adek1990 31 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Witam, mam pytanie czy da się za pomocą skript zrobić coś w stylu AzRank aby mógłbym nadawać rangi czasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Hmmm, no nie za bardzo, poniewaz plugin "AZrank" pozwala na uzywanie pluginu "PermissionsEx", a zeby prawidlowo dzialalo to trzeba zainstalowac plugin "Vault". Mozna ew. zmienic komendy, ale to i tak nie ma sensu, bo komendy w pluginie "AZrank" sa bardzo latwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adek1990 31 Opublikowano 11 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 aha no ok bo na serwerze mamy własny system chat na zmiennych i teraz lipa bo jak będzie azrank to gracz pisać nie będzie mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 AZrank nie pozwala na używanie pexa... on pozwala na dawanie rang na określony czas. W pexie masz komendy którymi przyznaje komuś rangi. @Topic Możesz zrobić coś takiego. Ze komenda np /ranga I potem sprawdzić jaka w tym momencie jest data i godzina, do niej dodać czas określony w komendzie a potem zrobić every 1 minute i sprawdzać czy jest ta data i godzina i wtedy by graczowi zmieniało rangę przez execute console command "komenda" Możesz jakoś pokombinować ja teraz nie mam jak â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡ Wysłane z SG S4 przy użyciu tapatalk. Za błędy/doubleposty przepraszam â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡â– â– â–¡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adek1990 31
Witam, mam pytanie czy da się za pomocą skript zrobić coś w stylu AzRank aby mógłbym nadawać rangi czasowo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi