Kryjski 0 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Ranga: Helper Wiek: 15 Doświadczenie: Bardzo duże. 5 Własnych serwerów, umiem pisać pluginy, znam wszystkie komendy. Czas na serwer tyg/wek: Jakbym dostał helpera wchodziłbym codziennie, 5 godzin dziennie Chciałbym dostać tą rangę ponieważ lubię pomagać w rozwijaniu serverów sam mam kilka i je ogarniam, umiem sprawdzać graczy czy mają cheaty. Oczywiście nie rozkazuje adminom, żeby mi dali. Jestem: Miły, Kulturalny itd. Kupiłem też już 2 rangi na serverze. Vipa na chestpvp i Vapera na parkourze Premium minecrafta też mam //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) Na Tak! Edytowane 10 listopada 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Po pierwsze - pisze o rekrutacji na FB, po drugie skoro umiesz pisać pluginy to zgłoś się na "dev" a nie na helpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 1. Nie znasz wszystkich komend, na pewno ;> Szczególnie, gdy mamy masę autorskich pluginów ;] 2. Rekrutacja na fb. 3. Zamykam. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi