Slomin 0 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Witam serdecznie. Po dzisiejszej aktualizacji trybu Chest PvP po wejściu na serwer zostaję wyrzucony za zbyt dużą ilość znaków w nicku. Śmiem jednak w to wątpić z tego powodu, iż mój nick ma tylko 6 znaków i jest legalnie kupiony. Gra w takim wypadku wydaje się nie mieć sensu, więc proszę o zainteresowanie się tym problemem. Wierzę, że jest to wina ostatnich poprawek (z dnia 9.11). Pozdrawiam, Slomin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Zaraz sprawdzę w czym jest problem @Slomin mógłbyś wrzucić ss po tym jak Cie wyrzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slomin 0 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Oczywiście, proszę: Czy po aktualizacji zmieniano coś w prefixach rang? Mam VIPa i być może nazwa rangi wraz z moim nickiem sprawia, że całość staje się za długa. Edytowane 9 listopada 2016 przez Slomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Dobra, dzięki Zaraz to poprawie Błąd poprawiłem, ale restart serwera zrobię w nocy. Jak chcesz teraz wejść na serwer to użyj 1.9 lub 1.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slomin 0 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Jestem na 1.9.4 i nadal wywala. Na 1.10 również. Edytowane 9 listopada 2016 przez Slomin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 To w takim razie musisz poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slomin 0 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Teraz, kamcio96 napisał: To w takim razie musisz poczekać Naprawdę? Kupuję VIPa, wspieram serwer, a nie mogę nawet na niego wejść i mam czekać, gdy reszta takiego problemu nie ma? Co to za serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Błąd jest przy nazwie rangi, Twoja ranga w skrócie to "W. M. Protektor". Dopisując do tego 2 znaki koloru przekracza 16 znaków. Tak zjebałem że nie dopisałem ograniczenia w pluginie. I z tego co widzę logujesz się z 1.8 DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slomin 0 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Od wczoraj loguję się tylko i wyłącznie przez 1.9.4, dziś również przez 1.10 Fajne tam macie wykrywanie wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Błąd został naprawiony. (Zmykam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi