PLAnonymousPL 0 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 (edytowane) Witam mam pytanie czy napisze mi ktoś skript na np. wlasciciel dolacza na serwer (nick) , [email protected] dolacza na serwer (nick)Pozdrawiam :) Edytowane 10 lipca 2014 przez PLAnonymousPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 on join: if player has permission "Chat.gracz": set join message to "&[email protected] &7wbil na serwer &6[&8%player%&6]"Nie wiem czy zadziala.. :) Slupik98 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 on join: if player has permission "wejscie.h" broadcast "&6Wlasciciel &c%player% &awchodzi na serwer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semar3 3 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) Masz na gracza, właściciela i [email protected] Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 18 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLAnonymousPL 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 159 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Po co Ty refujesz skoro podsylali Ci skrypty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hakushami 51 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 ps. jestem programisto i zrobie to za hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLAnonymousPL 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Bo lubie , nie działaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PLAnonymousPL 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 @2up ja nie chce pluginu na takie cos ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) on join: -if player has permission "join.gracz": --send "&eGracz %player% dołączył do gry" to all players -if player has permission "join. ha": --send "&[email protected] %player% dołączył do gry " to all players Myslnik (-) = Tab ( Pisze z telefonu :P) Edytowane 27 lipca 2014 przez iHYOEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PLAnonymousPL 0
Witam mam pytanie czy napisze mi ktoś skript na np. wlasciciel dolacza na serwer (nick) , [email protected] dolacza na serwer (nick)
Pozdrawiam :)
Edytowane przez PLAnonymousPLOdnośnik do komentarza
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi