Kacper Mitka 0 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Witajcie, dodałem recpetury lecz one nie działają ;/ Nie są ogóle dodane do gry. Pomorze cie? kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 listopada 2016 przez Kacper Mitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 U mnie działa, spróbuj z innymi wersjami pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacper Mitka 0 Opublikowano 6 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 @Shooterowy u mnie nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Omni 7 Opublikowano 6 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2016 Jakieś błędy ci wywala ?, jeżeli tak to pewnie brak SkQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VakossPro 2 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Masz "shapeless" zamiast "shaped" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kacper Mitka 0
Witajcie, dodałem recpetury lecz one nie działają ;/ Nie są ogóle dodane do gry. Pomorze cie?
kod:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez Kacper MitkaOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi