#Aperture 278 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Potrzebuję skryptu na full-auto z pistoletu. Chodzi mi o to, żebym mógł strzelać z pistoletów ogniem ciągłym po przytrzymaniu wciśniętego przycisku(tak jak z karabinami). koniecznie do CS:Source. Mogę się odwdzięczyć jedynie łapką w górę i hrą Murder Miners na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Wymagany autohotkey. F8::send {Escape} F4::Suspend $LButton:: While GetKeyState("LButton","P"){ Click Sleep 1 ; milliseconds Click Sleep 1 ; milliseconds } return Po włączeniu go, możesz kliknąć F4, aby wyłaczyć/włączyć. H - włączone, S - wyłaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Czy instaluje się go jak inne skrypty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2016 23 godziny temu, #Aperture napisał: Czy instaluje się go jak inne skrypty? ctrl+c/ctrl+v zapisujesz jako .ath i odpalasz AutoHotkeyem. #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 9 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Ok, dzięki, wyśkij mi link do swojego profilu na Steam, to wyślę ci Murder Miners Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) 12 minut temu, #Aperture napisał: Ok, dzięki, wyśkij mi link do swojego profilu na Steam, to wyślę ci Murder Miners Proszę, pierwszy raz ktoś mnie za coś wynagrodził Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chyba, że trade: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 9 listopada 2016 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Dalej to załatwiajcie na PW. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi