DragonSk 2 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Witajcie z góry przepraszam za ortografie. mam pomysł na mini wyskoki ale do rzeczy. gdy dwa razy szybko podskoczymy wyrzuca nas na dwie kratki w górę i dziesięć w przód a tak po za tym za każdy sensowny podst jest ,,lubie t'' odemnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 options: # Velocity change upwards and in the player's direction upwards: 1.5 directional: 1 # Semi-proper sound names from the enum sound: irongolem throw on flight toggle: if player's gamemode is not creative: cancel event disallow player to fly play "{@sound}" at player push player upwards at speed {@upwards} push player in direction of player at speed {@directional} on join: while player is online: if block below player is not air: allow player to fly wait 1 tick Znalezione na bukkitorg DragonSk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DragonSk 2 Opublikowano 4 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 a dodadki potrzebne bo mam errory ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 To stary skrypt, wymagal Skript+, a teraz nie wiem, może Skquery. DragonSk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DragonSk 2 Opublikowano 4 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 dzięki potem sprawdze dzięki ale to trohe nie estetycznie napisane chodzi o to że jak wcisniemy 2 razy spacje to daje push Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DragonSk 2
Witajcie z góry przepraszam za ortografie. mam pomysł na mini wyskoki ale do rzeczy. gdy dwa razy szybko podskoczymy wyrzuca nas na dwie kratki w górę i dziesięć w przód a tak po za tym za każdy sensowny podst jest ,,lubie t'' odemnie ;D
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi