Gość Vylence Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Zostałem zbanowanyna discordzie, z powodu, uwaga, mówienia prawdy. Nic innego nie zrobiłem, tylko to, bo napisałem że libter skasował moją skarge, a on powiedział że jest niepoważna. Do tego mnie ignoruje. Mój tag Mr. Waffle#0739 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Serwis skript.pl jest własnością prywatną, więc właściciel zastrzega sobie prawo do cenzury, banowania, usuwania postów, tematów i kont oraz wszelkich innych działań, które uzna za stosowne. Gdyby Libter chciał mógłby nas wszystkich zbanować, będąc szczerym ;') Libter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 19 minut temu, Cynamonek napisał: Zostałem zbanowanyna discordzie, z powodu, uwaga, mówienia prawdy. Oraz, uwaga, prowokowania kłótni z innymi użytkownikami. Zresztą absurdalnych zarzutów umieszczonych w Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie można nazwać prawdą. Poza tym (o ile nie doszło do pomyłki) odwołania od moich decyzji tu za bardzo nie działają Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi