Nieaktywny Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 (edytowane) Sprzedam konto na minefox. Koszt 20 zł PSC (Wymieniałam się już wiele razy z każdym graczem na moim serwie więc bez obaw i tak go nie używam - konta) Na w vs p 1 wydałem 80 zł Mam tam all bossy złe, boga chemika i inne klasy. Mam vortex (wysoki lvl niegdyś top) młot Thora Łuk Elficki Maczuge Energię Potki ciasta Ostrze zbawienia i inne pierdółki (z tych za SMS all wymieniłem) all bossy złe - smok herobrine blaze krowa wither mag i to chyba wszystko. Od roku miałem go sprzedać i nie sprzedałem wiec tu pisze. Wypykane przy użyciu powalonego touchapa. Nick xN0MANDx (tam jest zero w nicku) Sprzedam za 10 zł (kwestia w jaki sposób do omówienia) Edytowane 17 stycznia 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Promocja 20 10 zł teraz tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi