TabCraft 4 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Tak jak w tytule - aby gracz nie mogl pisac przez /msg /w /t do tego ktory ma opa - prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdesSki1337 2 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Zaraz spróbuje to ogarnąć ale nie wiem czy mi się uda. Poszukałem w sieci i mam. command /msg: trigger: player doesn't have permission "sendmsg.admin": argument 1 has permission "unget.msg": cancel event send "&cNie mozesz wysylac wiadomosci do tej osoby!" Teraz każdy gracz, który nie ma permisji "sendmsg.admin" nie będzie mógł wysyłać wiadomości do graczy mających permisję "unget.msg", jeśli nie działa, to nie widzę innego sposobu jak zaaliasowanie komendy on command /mg [<player>] [<text>]: trigger: player doesn't have permission "sendmsg.admin": argument 1 has permission "unget.msg": cancel event send "&cNie mozesz wysylac wiadomosci do tej osoby!" else: execute player command "/msg %argument 1% %argument 2%" else: execute player command "/msg %argument 1% %argument 2%" //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TabCraft 4 Opublikowano 1 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Dnia 31.10.2016 o 15:07, AdesSki1337 napisał: Poszukałem w sieci i mam. command /msg: trigger: player doesn't have permission "sendmsg.admin": argument 1 has permission "unget.msg": cancel event send "&cNie mozesz wysylac wiadomosci do tej osoby!" Teraz każdy gracz, który nie ma permisji "sendmsg.admin" nie będzie mógł wysyłać wiadomości do graczy mających permisję "unget.msg", jeśli nie działa, to nie widzę innego sposobu jak zaaliasowanie komendy on command /mg [<player>] [<text>]: trigger: player doesn't have permission "sendmsg.admin": argument 1 has permission "unget.msg": cancel event send "&cNie mozesz wysylac wiadomosci do tej osoby!" else: execute player command "/msg %argument 1% %argument 2%" else: execute player command "/msg %argument 1% %argument 2%" Dwa skrypty nie działaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drako 21 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 (edytowane) command /msg [<text>]: trigger: if argument 1 is "(Tu nick admina)": send "Nie pisz do admina! Do tego jest /helpop" Jeżeli nie ma wiadomości zrób 3 tab przed send licze na plusika bo piszę na telefonie co nie jest proste Edytowane 1 listopada 2016 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TabCraft 4 Opublikowano 1 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 2 godziny temu, Drako napisał: command /msg [<text>]: trigger: if argument 1 is "(Tu nick admina)": send "Nie pisz do admina! Do tego jest /helpop" Jeżeli nie ma wiadomości zrób 3 tab przed send licze na plusika bo piszę na telefonie co nie jest proste To nadal nie działa - dodatkowo blokuje cała komende /msg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 (edytowane) on command "msg": if player don't have permission "msg.admin": set {_} to arguments if {admins::list::*} contain "%{_}%": cancel event send "&8» &cNie mozesz pisac do administratora." to player stop stop stop on join: if player has permission "admin.set": add "%player%" to {admins::list::*} else: loop {admins::list::*}: if loop-value is "%player%": if player don't have permission "admin.set": remove "%player%" from {admins::list::*} exit loop stop stop stop stop Edytowane 23 czerwca 2017 przez iм×kvρi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TabCraft 4
Tak jak w tytule - aby gracz nie mogl pisac przez /msg /w /t do tego ktory ma opa - prosze o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi