KiwoPL 30 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Witam. Potrafil by ktos mi napisac skrypt, ze po przekroczeniu 1150mb ramu to np. Wysyla wiad do wszystkich na serwie ? Ta wiad. Nie musi byc. Chodzi mi o samo sprawdzanie uzytego ramu. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 (edytowane) Czyli chcesz sprawdzić użyty ram komendą? Wpisujesz /lag i tam gdzie jest: "Wolna Pamięć" i "Maksymalna Pamięć" w Maksymalnej pamięci pisze ci ile masz max ramu a w wolnej pamięci pisze ci ile brakuje ci ramu do maksymalnego użycia ramu Mogę pisać trochę bzdur, ze względu że pisze w nocy... Edytowane 31 października 2016 przez NieJestemBotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KiwoPL 30
Witam. Potrafil by ktos mi napisac skrypt, ze po przekroczeniu 1150mb ramu to np. Wysyla wiad do wszystkich na serwie ?
Ta wiad. Nie musi byc. Chodzi mi o samo sprawdzanie uzytego ramu.
Z góry dzięki
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi