Maciuldo 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Potrzebuje pomocy bo mi nie wychodzi coś żeby gdy napisze /laboratorium stworz to tworzy mi wyspe i daje wiadomosc Gratulacje! Stworzyles swoje wlasne laboratorium a gdy napisz /laboratorium pomoc to wyskacza mi komendy ktore sa wlasnie dostepne a o to mój skrypt ale niestety nie działa jak chce command /is: trigger: send "&CNiestety nie istnieje taka komenda! &A/pomoc" stop command /laboratorium: trigger: if arg 1 is "stworz"": execute player command "island create" else: send "&7/laboratorium stworz - tworzymy wlasnie laboratorium" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varion 1 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Jest tu błąd: Jak dodaje np arg 1, arg 2 to ile jest argumentów musi być tyle [<text>] i nie może być 'if arg 1 is "stworz"":' tylko 'if arg 1 is "stworz":' Poprawione (nie testowane) Spoiler command /is: trigger: send "&CNiestety nie istnieje taka komenda! &A/pomoc" stop command /laboratorium [<text>]: trigger: if arg 1 is "stworz": execute player command "island create" else: send "&7/laboratorium stworz - tworzymy wlasnie laboratorium" if arg 1 is "pomoc": send "&7/laboratorium stworz - tworzymy wlasnie laboratorium" Edytowane 29 października 2016 przez Varion Maciuldo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciuldo 0 Opublikowano 29 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Varian dziekuje TEMAT JUŻ BEDZIE NIEPOTRZEBNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciuldo 0
Potrzebuje pomocy bo mi nie wychodzi coś
żeby gdy napisze /laboratorium stworz to tworzy mi wyspe i daje wiadomosc Gratulacje! Stworzyles swoje wlasne laboratorium
a gdy napisz /laboratorium pomoc to wyskacza mi komendy ktore sa wlasnie dostepne
a o to mój skrypt ale niestety nie działa jak chce
command /is: trigger: send "&CNiestety nie istnieje taka komenda! &A/pomoc" stop command /laboratorium: trigger: if arg 1 is "stworz"": execute player command "island create" else: send "&7/laboratorium stworz - tworzymy wlasnie laboratorium"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi