Hej miałbym do was taka prośbę... Jestem słaby w skrypty ale skrypt wydaje się nie na ciężki do napisania dla tych co się znają. Chodzi mi o topke, chciałbym aby za każdym zabicie gracza dodawał 1 zmienna do np {zabicia.} czy coś takiego i 1 za dedniecie. Ponapisaniu komendy /top, /topka, /topks, /toppvp, /top pvp wyświetlają by się lista z top 10 graczy, punkty liczyły się tylko po 1 za zabicie czyli jak zabije 40 osób dedne 4 to bede miał 40 punktów i kto ma najwięcej ten jest najwyżej. Prosił bym również aby po napisaniu /staty, /ks, /statystyki napisało zabicia i zmienna zabicia, dedykowane zmienna dedów Z góry dzięki
Pytanie
Mrled7 0
Hej miałbym do was taka prośbę... Jestem słaby w skrypty ale skrypt wydaje się nie na ciężki do napisania dla tych co się znają. Chodzi mi o topke, chciałbym aby za każdym zabicie gracza dodawał 1 zmienna do np {zabicia.} czy coś takiego i 1 za dedniecie. Ponapisaniu komendy /top, /topka, /topks, /toppvp, /top pvp wyświetlają by się lista z top 10 graczy, punkty liczyły się tylko po 1 za zabicie czyli jak zabije 40 osób dedne 4 to bede miał 40 punktów i kto ma najwięcej ten jest najwyżej. Prosił bym również aby po napisaniu /staty, /ks, /statystyki napisało zabicia i zmienna zabicia, dedykowane zmienna dedów
Z góry dzięki 
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi