MrSkriptPL 0 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Jeżeli szukasz KidModeratora, Moderatora, JuniorAdmina, Admina lub Technika na swój serwer to trafiłeś w dobry temat! Szukam pracy w administracji. Oferuje pisanie skriptów oraz konfiguracje pluginów. I to za darmo! Jeżeli chcesz abym został Moderatorem, Adminem lub Technikiem na twoim serwerze podaj jego IP i wersje. Więcej informacji o mnie w Spojlerze <Tu napisane *Spojlerze jak ktoś nie widzi. Spoiler Mój wiek: 13l. Jak dobrze umiem pisać skripty? Jak na mój wiek to dość dobrze. Co dokładnie myślę mówiąc o konfiguracji pluginów? -Plugin AutoMessage - ustawiania automatycznych wiadomości (do potrzeb serwera). -Plugin Essentials - Konfiguracja kitów -Plugin PlotMe - Zmienianie rozmiaru działek -itp. itd. Kontakt ze mną: -Skype: Minecraft_Lublin Motd: Nie reklamuj i nie spamuj! Edytowane 25 października 2016 przez MrSkriptPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi