_Ronald_ 2 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Witam! Potrzebuję pluginu/skryptu który umożliwi mi zobaczyć ile osób jest na innym serwerze. Już wyjaśniam. Wchodzę na sieć serwerów. Jestem w lobby i chcę zobaczyć ile osób gra w tej chwili na survivalu... Pomocy pilne! Pomocnym daje + +++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SiepeK 3 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 A ile masz slotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) tworzę serwer dopiero i przydałoby się kilka takich pluginów/skryptów Pierwszy serwer który stworzyłem to survival trzymał się 2 lata i na wakacjach padł ponieważ zmieniłem wersję na wyższą.... a tak to grało 150 osób Edytowane 25 października 2016 przez _Ronald_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SiepeK 3 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 A ile chcesz slotow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) 2016 ale mi chodzi czy masz plugin/skrypt??? Edytowane 25 października 2016 przez _Ronald_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biczu 0 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Sam skript już takich możliwości nie ma, może SkQuery lub WildSkript, ale wątpie. Możesz poszukać na to pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Własnie proszę o pomoc w znalezieniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Ronald_ 2
Witam! Potrzebuję pluginu/skryptu który umożliwi mi zobaczyć ile osób jest na innym serwerze. Już wyjaśniam. Wchodzę na sieć serwerów. Jestem w lobby i chcę zobaczyć ile osób gra w tej chwili na survivalu...
Pomocy pilne!
Pomocnym daje + +++++
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi