xXMichuuXx 2 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 1.WSTĘP Zanim przejde do wypisywania się, prosiłbym bez żadnych hejtów ani oszukaństw. Bo jak ja wezne współprace z jakimś typem co mnie oszuka i zabierze mi domene to podaruję sobie i zgłosze go.2.WITAM Witam, nazywam się Marek Buczyński, mam 14.5 lat. Jestem z Warszawy. Zawsze pasjonowało mnie stworzenie własnego serwera gry "Minecraft". Byłem posiadaczem serwerów: maxcraft.ench.pl mc.xariv.pl Teraz jestem posiadaczem domeny "serwermegadrop.pl" i tworze taki projekt serwera typu "Megadrop". Poszukuje: 1.Serwer: Sponsor, osoba promujące serwery gry "Minecraft". 2.Administracja: Współwłaściciel (Pełno) HeadAdmin (2 osoby, w zajęciu 0 osób) Admin (2 osoby, w zajęciu 0 osób) Moderator (3 osoby, w zajęciu 0 osób) Helper (4 osoby, w zajęciu 0 osób) KONTAKT Kontakt ze mną jest prosty. Telefon: +48 737 486 905 Skype: polskiserwerctf.soldat GG: 53641278 Facebook: https://www.facebook.com/serwermegadroppl-207135703030792/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Może sie zgłosze, usuń numer i imie i nazwisko bo mogą pojawić sie trolle dzwoniące w nocy na Twój numer (huh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXMichuuXx 2 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Teraz, _kuba300402_ napisał: Może sie zgłosze, usuń numer i imie i nazwisko bo mogą pojawić sie trolle dzwoniące w nocy na Twój numer (huh) @_kuba300402_ nie będa dzwonić Zapraszam do kontaktu ze mną na FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Ranga = Admin , Mod Zgłaszam się Edytowane 25 października 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXMichuuXx 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Odświeżam. Pan Damian Przybysz, oczywiście oszukał naszą ekipe. Jeżeli chodzi o rekrutacje, zapraszamy na naszego Facebook'a.https://www.facebook.com/serwermegadroppl-207135703030792/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 to jak dostałem się >> ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek 0 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Nie polecam osoby "SysterM" Typowe dziecko chcące założyć swój wymarzony serwer minecrafta. Typowy naciągacz na kasę, obrażał mnie i powiedział że wstawi złą opinię na mpcforum którą mam za przeproszeniem w dupie. Sam chłopaczyna ma 14 lat i jest pewnie w okresie dorastania i jego rozmowa wygląda że on krzyczy i pluje do mikrofonu a ty masz go słuchać bo dostaniesz degrada. Powiedziałem mu że mam maszynę 32 GB ram od blazingfast i od razu nastawienie ze złego zmieniło się na dobre. Bo pewnie kolega chce mnie oszukać i okraść na maszynę i założyć swój serwerek VPS. NIE POLECAM WSPÓŁPRACY!!! JEDYNE PLUGINY NA TYM SERWERZE MINECRAFT TO Z NETA. Jakaś paczka od kukisa, czy od kogoś tam. Sam nic nie robił ja wszystko za niego robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXMichuuXx 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 @Matek Posłuchaj nie jestem naciągaczem, sam jesteś naciągaczem i nie pisz mi tu głupot. Od 5 lat jesteś u mnie znany jako znajomy ale aż w takim stopniu pisać o mnie?! Pogieło cie człowieku!? @topic Ciągle poszukujemy sponsora serwera lub współpracy oraz administracji. Prosze się zgłaszać na FB!https://www.facebook.com/serwermegadroppl-207135703030792/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi