xHersx 1 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 <-------------- Wie ktoś czemu nie działa mi sony vegas pisze takie coś! HELP ŻADEN SONY VEGAS MI MI NIE DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Masz windowsa czy maca. Jaka wersja. Ile bitowy masz system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHersx 1 Opublikowano 23 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Windows Czego wersja?xd 64 bitowy mam d; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Legalne czy pirat? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHersx 1 Opublikowano 24 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Ale co? windows czy sony vegas? Jeżeli chodzi o windows to legalny (kupiony) przed formatem nie miałem z vegasem problemów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Reinstal,to okno wyglada mi na W10, fakt po rosyjsku ale powinnes sie polapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHersx 1 Opublikowano 25 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Nic nie rozumiem co on mówi? xd Napiszesz o co chodzi? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 października 2016 Żeby kupić pełną wersję programu Wgraj najnowsze update od windowsa, zainstaluj i zrestartuj komputer. Następnie spróbuj zainstalować Vegas Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHersx 1 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 @Nieznajomy11 nigdy nie kupowałem pełnej wersji sony vegas pro 13 i wszystko mi działało.Poprostu pobierał sony vegasa z crackiem..sony vegas mi nie działa od formata kompa ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Właśnie kupując program płacisz za support i jak coś nie działa piszesz do nich Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi