ninecraster 1 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 (edytowane) Witam, mam zamiar zrobić serwer z działkami, i przypomniał mi się taki plugin co przy dzałce jest tabliczka, i na tabliczce jest: nick gracza, kiedy dostał działce? (godzina, data, rok), kiedy był aktywny, lub jest aktywny? Edytowane 23 października 2016 przez ninecraster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KamikStudio 0 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Chodzi Ci za pewne o ten plugin SRM (Simple Region Market), poniżej masz mój poradnik ogólny nadawania cuboidów który wydałem bardzo dawno temu, jednak jest nadal aktualny Edytowane 29 października 2016 przez KamikStudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ninecraster 1
Witam, mam zamiar zrobić serwer z działkami, i przypomniał mi się taki plugin co przy dzałce jest tabliczka, i na tabliczce jest: nick gracza, kiedy dostał działce? (godzina, data, rok), kiedy był aktywny, lub jest aktywny?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi