ninecraster 2 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Witam , chciałbym przedstawić moją mapkę na serwer Hardcore lub Survival, Gildie. Mapa mojego autorstwa, budowałem przez 1-2 godzin w ciągu 4 i skończyłem 13.09.2016 Mapa budowana za pomocą pluginu WorldEdit Tak wygląda wyspa (SPAWN) Po prawej stronie znajduje się pokój, gdzie jest spawn, a po lewej stronie jest opuszczone miejsce, tu można dać itemki na gildie,informacje o serwerze, itp Parcour, od łatwego, do trudniejszego LINK do pobrania mapy (w paczce są zdjęcia jak coś) - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Jak możesz zrób na serwer RPG ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninecraster 2 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 a czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Mapa na serwer Hardcore lub Survival to dlaczego to jest w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninecraster 2 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 tak zbudowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 Zbudowałeś już ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Mapa bardzo mała,na hardcore, "IZI HACE", sie nie nadaje.To sie bardziej nadaje na SkyBlock jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninecraster 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 2 godziny temu, xBG napisał: Mapa bardzo mała,na hardcore, "IZI HACE", sie nie nadaje.To sie bardziej nadaje na SkyBlock ziomek, ta mapa została zbudowana na Trycie powiększonym (skyblock odpada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Nie da się z tego skorzystać jeżeli jest w powietrzu :^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninecraster 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 są 2 wyjścia w skok do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 (edytowane) Aaa jak tak to lepiej -_-. Ta mapa to bez sęs. Skoczył byś w realu w duł do wody z spawnu? Takie cuda tylko w Minecraft Wybuduj coś na lądzie to będzie bardziej użyteczne.Like na zachęte. Edytowane 26 października 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninecraster 2 Opublikowano 26 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 buduje trochę inny spawn (miasto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi