JayyeKOfficial 0 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Ostatnio pisałem że szukam ekipy na serwer Surivial + Frakcje lecz zgłosiła się do mnie grupa osób która przedstawiła mi całkiem niezłą koncepcje ! Nazwa i opis projektu/serwera: HexPLAY.pl (domena wykupiona) Wraz z 5 osobową ekipą (Jak na razie!) Planujemy zrobić serwer Real Life ! W skrócie tryb Real Life przedstawia prawdzie życie czyli: Musisz wyrobić dowód, pracujesz , wynajmujesz mieszkania , zdajesz prawo jazdy, kupujesz auto i po prostu żyjesz swoim życiem możesz zostać Wilkiem z Wall Street mieszkać w najlepszym apartamencie na serwerze i jezdzić Porshe lub zbierać śmieci i jezdzić wózkiem z biedronki od ciebie zależy jak rozegrasz swoje życie ! Oczekuję: Osób doświadczonych które miały styczność z serwerami Minecraft Osób bezkonfilktowych ! Osób które ukończyły 16 rok życia oraz przeszły mutację ! Wymagam również aby osoba posiadała TeamSpeak'a 3 oraz sprawny mikrofon ! [Budowniczych],[Grafików][Policjantów-coś ala helper],[Moderatorów][Adminów][Techników][Beta-Testerów] Oferuję: Maszynę VPS 16 GB RAM na start serwera ! Serwer 100 slotów na start w wersji 10.2.1 ! TeamSpeak3 80 slotów Stronę serwera oraz forum ! Miłą atmosferę w ekipie ! Wykupioną domenę ! O mnie: Mam na imię Mateusz i pochodzę ze Śląska. Chodzę do 2 klasy technikum , mam 17 lat . W wolnym czasie lubię się zjarać hee . Mógłbym tu napisać naprawdę dużo ale nie widzie sensu rozpisywania się po prostu zapraszam do ekipy a na pewno lepiej się poznamy Kontakt: Priv na forum Napisanie pod Tematem Wzór podania który jest wymagany ! Imię: Nick z gry: Wiek: Stanowisko które Cię interesuje: Skala od 1/10 jak bardzo nadajesz się na tą pozycje: Staż: Dlaczego ty ? : Coś o sobie krótko (hobby itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Nie ma to jak copypasta z tematu na forum cs. (nie counter-strike!) Dodatkowo na ciemnym stylu tekst jest słabo widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi