AfterProYT 7 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Kto zrobi mi skrypt na znajomych można dodawać i usuwać jeśli gracza niema online to pisze że go niema i jak wpisze komendę /znajomi lista to pisze ile mam znajomych i można max dodać 12 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 21 października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 października 2016 command /friend [<text>] [<player>]: trigger: if arg 1 is "add": if arg 2 is set: add arg 2 to {przyjaciele::%player%} add 1 to {lista.%player%} send "&aDodałeś %arg 2% do znajomych!" if arg 1 is "remove": if arg 2 is set: remove arg 2 from {przyjaciele::%player%} remove 1 from {lista.%player%} send "&cUsunąłeś %arg 2% ze znajomych!" if arg 1 is "list": send "&a&lLista Znajomych:" loop {lista.%player%} parsed as number times: send "%{przyjaciele::%player%}%" if arg 1 is not set: send "&aKomendy" send "&c/friend add <nick>" send "&c/friend remove <nick>" Proszę... Nie testowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 22 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Dnia 21.10.2016 o 11:51, ejer napisał: command /friend [<text>] [<player>]: trigger: if arg 1 is "add": if arg 2 is set: add arg 2 to {przyjaciele::%player%} add 1 to {lista.%player%} send "&aDodałeś %arg 2% do znajomych!" if arg 1 is "remove": if arg 2 is set: remove arg 2 from {przyjaciele::%player%} remove 1 from {lista.%player%} send "&cUsunąłeś %arg 2% ze znajomych!" if arg 1 is "list": send "&a&lLista Znajomych:" loop {lista.%player%} parsed as number times: send "%{przyjaciele::%player%}%" if arg 1 is not set: send "&aKomendy" send "&c/friend add <nick>" send "&c/friend remove <nick>" Proszę... Nie testowane... a możesz zrobić aby pisało czy jest online i zęby nie było spamu że możne raz na 60 sekund wysłać zaproszenie i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
Kto zrobi mi skrypt na znajomych można dodawać i usuwać jeśli gracza niema online to pisze że go niema
i jak wpisze komendę /znajomi lista to pisze ile mam znajomych i można max dodać 12 osób
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi