Lolzek 1 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Jest mozliwosc napisania jakiegos sk, że jak na glowny serwerze wpisze np komende ./ban test elo to na lobby tez to wykona? (NIE MAM BANOW PO MYSQL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 Ehm, jest możliwość lecz taka trochę dziwna: command /ban [<player>]: trigger: execute player command "server 1" wait 1 tick execute player command "ban %arg 1%" wait 1 tick execute player command "server 2" wait 1 tick execute player command "ban %arg 1%" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 18 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 6 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Ehm, jest możliwość lecz taka trochę dziwna: command /ban [<player>]: trigger: execute player command "server 1" wait 1 tick execute player command "ban %arg 1%" wait 1 tick execute player command "server 2" wait 1 tick execute player command "ban %arg 1%" stop Przełącza mnie wtedy na serwery a ja chce tak ze np banuje typa na glowny to banuje na lobby bez przechodzenia na serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 Godzinę temu, Lolzek napisał: Przełącza mnie wtedy na serwery a ja chce tak ze np banuje typa na glowny to banuje na lobby bez przechodzenia na serw No właśnie, poszukaj w dokumentacji. Z wielką chęcią zastosował bym: execute console "server 1" command "ban" Lub coś w tym stylu, ale nie ma czegoś takiego ;c Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Jest mozliwosc napisania jakiegos sk, że jak na glowny serwerze wpisze np komende ./ban test elo to na lobby tez to wykona? (NIE MAM BANOW PO MYSQL)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi