AfterProYT 7 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 on drop of diamond boots is named "elo": send "&cTen item jest kupiony i nie możesz go wyrzucić" to player cancel event nie działa mi na nazwe. jeśli ma nazwę elo to nie mogę go wyrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 on drop: [tab]if player's tool is diamond boots named "elo: [tab][tab]cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 11 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 32 minuty temu, _kuba300402_ napisał: on drop: [tab]if player's tool is diamond boots named "elo: [tab][tab]cancel event Dzięki działa 32 minuty temu, _kuba300402_ napisał: on drop: [tab]if player's tool is diamond boots named "elo: [tab][tab]cancel event nie działa jednak //łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KjubaxDDD 10 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Masz: Spoiler on drop: [tab]if player's tool is diamond boots named "elo": [tab]cancel event [tab]send "ten item jest kupiony nie mozesz go wyrzucic!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 11 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 14 minut temu, KjubaxDDD napisał: Masz: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość on drop: [tab]if player's tool is diamond boots named "elo": [tab]cancel event [tab]send "ten item jest kupiony nie mozesz go wyrzucic!" dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KjubaxDDD 10 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 19 godzin temu, AfterProYT napisał: dalej to samo daj screenshoty Bo mi dziala all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 11 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 23 minuty temu, KjubaxDDD napisał: Bo mi dziala all mi nie jak wyrzucam item to wyrzucam a nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
on drop of diamond boots is named "elo":
send "&cTen item jest kupiony i nie możesz go wyrzucić" to player
cancel event
nie działa mi na nazwe. jeśli ma nazwę elo to nie mogę go wyrzucać
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi