Lolzek 1 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Napisze mi ktos skrypt ze jak mam permissie np test.test i klikne prawym na gracza to jest wykonywana komenda "ac noknock %player%" ten %player% to typ na ktory kliklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 on right click on player: if player has permission "test.test": execute player command "ac noknock %clicked-player% stop Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktos skrypt ze jak mam permissie np test.test i klikne prawym na gracza to jest wykonywana komenda "ac noknock %player%" ten %player% to typ na ktory kliklem
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi