mackoxpXD 2 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Poszukuję Technika Admina Opiekuna na start mojego serwera mcdust.pl . Zamierzam wystartowac z serwerem i poszukuje osoby ktura zrobi rozbudowanom paczke serwerowom Pod ip [ciach //reklama nie w tym dziale ~bvcz] Serwer ma dobrom maszyne /spignot 1.7 1.8 Tryb easyhc Oferuje tak jak mowilem range Lub cos innego dogadamy sie Skype mackoxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiwoPL 30 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Witam. Zglaszam sie. Wiecej informacji masz na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackoxpXD 2 Opublikowano 9 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Dobrze zaprosiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Zgłaszam się paczkę mogę zrobić za free, domeny też mogę ustawić . Co do rangi nie chcę jej wystarczy mi permisja do wszystkiego czyli " * " skype : pukki345 E-mail: [email protected] Prosiłbym zapraszać na skype ale jeśli nie masz skype wyślij wiadomość przez e-mail Edytowane 9 października 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi