skripciaz 0 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Da się coś takiego napisać ze server pisze sms na mój telefon jakom osobe zbanowali z powodem kto go zbanowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrzex 18 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 W skrypcie nie w pluginie nwm ale pewnie też nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Na komórkę nie ale na e-mail da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 5 minut temu, Robinek napisał: Na komórkę nie ale na e-mail da się Skoro na email się da i wiesz jak to zrobić to napisz. Mi się też przyda "). Z tego co wiem to będzie potrzebna strona www z bazą danych a skript się by z nią łączył. Bardzo orginalne było by napisanie takiego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Nwm jak to napisać ale zwróce się do administracji, która ma ten skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mondey Gamer 0 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 ok może być też na email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robinek 64 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Postaram się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 4 minuty temu, Robinek napisał: Postaram się załatwić Nie licz na dodatkowe "Lubię to". Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! odpowiednio uzupełnić i bajlando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Podsuwam taki pomysl dla osob, ktore chca to napisac, ze mozna jakos uzyc bramki sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 To nie jest takie proste jak się wydaje @KiwoPL. A wręcz nie możliwe. Jeżeli jakoś można to wykorzystać to pokaż. Jeżeli masz 1% pewności to nie pisz. Słyszałeś kiedyś aby w skript wypisywać folmuradze i przechodzić antybota google? Myśl na logike. Tylko w pluginie java. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 dobra, widze ze tu dyskusja powstała, więc wyjaśnie kilka kwestii. Dnia 8.10.2016 o 14:21, skripciaz napisał: Da się coś takiego napisać ze server pisze sms na mój telefon jakom osobe zbanowali z powodem kto go zbanowal da się Dnia 8.10.2016 o 14:33, andrzex napisał: W skrypcie nie w pluginie nwm ale pewnie też nie ;/ da się 3 godziny temu, Robinek napisał: Na komórkę nie ale na e-mail da się da się i na to, i na to 3 godziny temu, LogiSV napisał: Skoro na email się da i wiesz jak to zrobić to napisz. Mi się też przyda "). Z tego co wiem to będzie potrzebna strona www z bazą danych a skript się by z nią łączył. Bardzo orginalne było by napisanie takiego czegoś. co do bazy danych - niekoniecznie Godzinę temu, KiwoPL napisał: Podsuwam taki pomysl dla osob, ktore chca to napisac, ze mozna jakos uzyc bramki sms brawo. osoba ktora logicznie pomyslala. 55 minut temu, LogiSV napisał: To nie jest takie proste jak się wydaje @KiwoPL. A wręcz nie możliwe. Jeżeli jakoś można to wykorzystać to pokaż. Jeżeli masz 1% pewności to nie pisz. Słyszałeś kiedyś aby w skript wypisywać folmuradze i przechodzić antybota google? Myśl na logike. Tylko w pluginie java. jest proste. więc tak. najlepiej gdyby operator od wysyłania sms'ów, miał api w postaci podania odpowiedniego url, i zwracał wynik np w jsonie, to wtedy da się to zrobić z poziomu nawet skryptu. innego rozwiązania nie widzę. chociaż wątpie, że jakikolwiek operator posiada api, dostępne dla każdego. co do e-maila to już jest błahostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
skripciaz 0
Da się coś takiego napisać ze server pisze sms na mój telefon jakom osobe zbanowali z powodem kto go zbanowal
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi