CrackerFPS 0 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Witam! Mam do zaoferowania mój autorski plugin na "AntyAurę". Działa on na zasadzie szansy na zespawnowanie bota z randomowym nickiem (np. re5bj2j35j35j5) gdy gracz uderzy innego gracza. Do pluginu potrzebny jest ProtocolLib! Cena - 20zł PSC/10zł przelew Mogę zaprezentować plugin na moim prywatnym serwerze do testów. Kontakt Skype: "CrackerFPS" (Avatar: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Więc tak, pod jaką wersję plugin był pierwotnie pisany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Jaka/jakie wersje? Czy ma API? Czy zamierzasz naprawic jeśli plugin zwali sie z twojej winy? Czy można konfigurować? Czy to jest twój plagiat plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackerFPS 0 Opublikowano 7 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 To jest mój plugin, był pisany pod wersje 1.7.* i nie ma on API. Jeśli zwali się z mojej winy, jestem w stanie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 1 minutę temu, CrackerFPS napisał: To jest mój plugin, był pisany pod wersje 1.7.* i nie ma on API. Jeśli zwali się z mojej winy, jestem w stanie pomóc Podaj tutaj konfigurację pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackerFPS 0 Opublikowano 7 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 ## Szansa od 1-10 na zespawnowanie się bota ## Szansa: 10 ## %PLAYER% = nick podejrzanego ## Wiadomosc: "&cGracz &6%PLAYER% &cmoze posiadac killaure!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi