Lolzek 1 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Witam, napisze mi ktos skrypt ktory zablokuje wchodzenie z wersji 1.8 + ze jak ktos jest z 1.8 + to ma jakby whitelist i messages czm nie moze wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 on join: if version of player is 4: #sa rozne poszukaj na skUnity co czemu odpowiada kick player due to "&7Wersja to: &61.8&7!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 6 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 7 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: on join: if version of player is 4: #sa rozne poszukaj na skUnity co czemu odpowiada kick player due to "&7Wersja to: &61.8&7!" O co ci z tym # chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 19 godzin temu, Lolzek napisał: O co ci z tym # chodzi? Chodzi mu o to ze mozesz ustawic wchodzenie z innych wersji a znak "#" daje skriptowi ze ma tego nei czytac i jest to notatka dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 8 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 14 godzin temu, xBG napisał: Chodzi mu o to ze mozesz ustawic wchodzenie z innych wersji a znak "#" daje skriptowi ze ma tego nei czytac i jest to notatka dla ciebie A zrobisz mi cały sk źe można wbijać tylko z 1.7.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 8 minut temu, Lolzek napisał: A zrobisz mi cały sk źe można wbijać tylko z 1.7.x a nie mozesz zainstalowac silnika obsluguacego tylko 1.7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 41 minut temu, Lolzek napisał: A zrobisz mi cały sk źe można wbijać tylko z 1.7.x Patrz ta liczba "4" oznacza wersje, np. 5 - chyba 1.8.x.\ on join: if version of player is not 4: kick player due to "&7Wersja to: &61.7.X&7!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Witam, napisze mi ktos skrypt ktory zablokuje wchodzenie z wersji 1.8 + ze jak ktos jest z 1.8 + to ma jakby whitelist i messages czm nie moze wbic
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi