Gość gabixdev Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 Witam, poszukuję budowniczego na serwer Freebuild, styl modern, niewielkie miasto na spawn (mam też kilka osób które pomogą). Oferuję duże możliwości budowania, meble z armorstand, różne inne obiekty oraz pojedyńcze własne bloki. Że względu na małe fundusze szukam osoby która zrobiłaby to dobrowolnie, z przyjemności, ew. może coś się znajdzie albo się dogadamy ;p Kontakt: Skype: gabixdev Discord: gabixdev#2110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WikerYT 0 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 (edytowane) Witam Ja i mój kolega jesteśmy zainteresowani ale czy nie dało by rady rozmawiać przez Ts3 ? Znamy się na pluginach worldedit,voxelsniper itd . Umiemy Budować w Stylu Modern i Średniowiecznym ( Ja sam ogarniam też minecraftowe Komendy ) Myślę że to dobra oferta i mam nadzieje na kontakt . Edytowane 16 lutego 2017 przez WikerYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CodeOut 1 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Ja bardzo chętnie coś pobuduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi