Nieaktywny Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Cześć, logowanie na stronie www. Teraz mam problem bo nie ogarniam php. Tylko HTML. Czy da się tu dać kod html? <?php session_start(); if(isset($_SESSION['logged'])){ echo "Jesteś zalogowany, twoje id to: ".$_SESSION['user_id']; } else{ echo "Nie jesteś zalogowany"; } ?> aby było mi łatwiej zrozumieć proszę abyś dodał mi tu kod z <h1>Elo</h1>. Jeżeli to zrobisz masz 10 łapek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Owszem da się. Możesz to zrobić na 2 sposoby. 1) po echo "" w nowej linii dać ?> kod html <?php else itp.... 2) dać w nowej linii echo "<html></html>" Pozdrawiam. //edit <?php session_start(); if(isset($_SESSION['logged'])){ echo "Jesteś zalogowany, twoje id to: ".$_SESSION['user_id']; ?> <html> <h1>Elo</h1> </html> <?php } else{ echo "Nie jesteś zalogowany"; echo "<html><h1>Elo</h1></html>"; } ?> //edit nie potrzebuje lajków. creepek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Cześć, logowanie na stronie www. Teraz mam problem bo nie ogarniam php. Tylko HTML. Czy da się tu dać kod html?
aby było mi łatwiej zrozumieć proszę abyś dodał mi tu kod z <h1>Elo</h1>.
Jeżeli to zrobisz masz 10 łapek!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi