ejer 5 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Poszukuję budowniczego na serwer EasyHC! Wymagania: - Skype/TS3/Discord/Cokolwiek - 12+ - Ładne budowanie - Ogar mikro - Ogar - MC 1.7.2 - Ogar World Edit (Go Kill Ur Self, No One Likes IZIHC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Ja w miarę dobrze buduje ;D . Ale polecam Daltone albo LogiSV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejer 5 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 A masz jakiś sposób kontaktu? (Skype,TS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crokxd 0 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Ja ładnie buduje skype danio.pondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 ejer na razie nie bardzo ale może być tutaj pw albo jak masz steam to przez steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejer 5 Opublikowano 1 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 @Robinek no było by to trochę nie wygodne ale mogę ci podać steam albo ty mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 października 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 ja polecam logisv najlepszy budowniczy na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi