Skocz do zawartości

Nowy AntyCheat

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Wraz z ekipą ciężko pracujemy nad poprawą jakości gry na naszych serwerach. Jednak dzisiaj udało nam się przebrnąć na następny etap eliminacji cheaterów! 

Nasze systemy monitorują każdego gracza, cały czas, każdy jego ruch, a następnie wykonują wiele obliczeń, aby stwierdzić, czy ma cheaty. Sposobów wykrywania niedozwolonych modyfikacji jest naprawdę wiele (ponad 30) i działają w pełni automatycznie. Aktualnie ochroną objęte są następujące tryby: ChestPVP. Zachęcamy do testów naszych innowacyjnych rozwiązań oraz o głosy w ankiecie (każdy głos jest dla nas ważny).

Proszę wszystkie problemy z antycheatem wypisywać w tym temacie zawierając dokładną datę (z godziną i minut), nick oraz, co najważniejsze, kod wyrzucenia (chodzi o pogrubiony element, np.: "Podejrzenie cheatow (s1v4)" - to co znajduje się w nawiasie). Fajnie by było, gdybyście również wysłali nam nagranie gdy Was wyrzuca ;)

35 minut temu, Daltone napisał:

ChestPVP

Oba bany, które dostałes w ciągu ostatnich 24h są związane z Twoimi lagami (jeden to, że za dużo pakietów wysłałeś w jednym momencie, drugi, że anty knock = problemy z łączem po Twojej stronie). Zmniejszyłem lekko restrykcję tych systemów, jak problem się powtórzy to pisz.

Dnia 26.9.2016 o 17:59, kukubaczek napisał:

Zachęcamy do testów naszych innowacyjnych rozwiązań oraz o głosy w ankiecie (każdy głos jest dla nas ważny).

ok.

Witam. Zrobiłem na twoim serwerze ok.10 multikont xd, bo testowałem ustawienia. Wasz antycheat: (https://WWW.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/) jest dosyć fajny. Działa na nim killaura, 10 trybów speed, glide i banuje precyzyjnie caly serwer (tych z cheatami nie banuje xd). Ale to, co najbardziej mnie denerwuje to ta reklama:

duBWWd2.png

Dnia 26.9.2016 o 17:59, kukubaczek napisał:

Fajnie by było, gdybyście również wysłali nam nagranie gdy Was wyrzuca ;)

Nie wyrzuciło mnie, ale i tak podeśle XD.

Zrobiłem film na mój kanał. Mam nadzieje, że dostane dużo hajsuf. Jak naprawisz to znowu przetestuje *buziak*. ;D 

Edytowane przez Nieaktywny

Dnia 3.10.2016 o 21:46, adamandrzej02 napisał:

ok.

Witam. Zrobiłem na twoim serwerze ok.10 multikont xd, bo testowałem ustawienia. Wasz antycheat: (https://WWW.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/) jest dosyć fajny. Działa na nim killaura, 10 trybów speed, glide i banuje precyzyjnie caly serwer (tych z cheatami nie banuje xd). Ale to, co najbardziej mnie denerwuje to ta reklama:

duBWWd2.png

Nie wyrzuciło mnie, ale i tak podeśle XD.

Zrobiłem film na mój kanał. Mam nadzieje, że dostane dużo hajsuf. Jak naprawisz to znowu przetestuje *buziak*. ;D 

Nie mam czasu na oglądanie całego, ale z tego fragmentu co widziałem to speedhacka blokował (cofał). Wystarczy, że anty cheat wyeliminuje 95% cheaterów. Poza tym speedhacka w 100% nie da się zablokować, ponieważ drobny lag u zwykłego gracza i już jest błędne wykrycie (a laga 1-2 sekundowego nie da się prawie wykryć). Z tego fragmentu co widziałem to ta aura to biła gorzej niż bez żadnych cheatów :|

• kukubaczek odpiął/ęła ten temat
  • Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...