kukubaczek 34 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Witajcie! Wraz z ekipą ciężko pracujemy nad poprawą jakości gry na naszych serwerach. Jednak dzisiaj udało nam się przebrnąć na następny etap eliminacji cheaterów! Nasze systemy monitorują każdego gracza, cały czas, każdy jego ruch, a następnie wykonują wiele obliczeń, aby stwierdzić, czy ma cheaty. Sposobów wykrywania niedozwolonych modyfikacji jest naprawdę wiele (ponad 30) i działają w pełni automatycznie. Aktualnie ochroną objęte są następujące tryby: ChestPVP. Zachęcamy do testów naszych innowacyjnych rozwiązań oraz o głosy w ankiecie (każdy głos jest dla nas ważny). Proszę wszystkie problemy z antycheatem wypisywać w tym temacie zawierając dokładną datę (z godziną i minut), nick oraz, co najważniejsze, kod wyrzucenia (chodzi o pogrubiony element, np.: "Podejrzenie cheatow (s1v4)" - to co znajduje się w nawiasie). Fajnie by było, gdybyście również wysłali nam nagranie gdy Was wyrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 27 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Usunalem ankiete, bo przez to nikt tutaj sie nie wypowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuken 1 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Naprawili żeby ludzie nie latali na fly hacku i zróbcie z tą kill aura żeby to banowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 27 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Godzinę temu, Nuken napisał: Naprawili żeby ludzie nie latali na fly hacku i zróbcie z tą kill aura żeby to banowało Czekaj, chodzi Ci o to, że anty cheat banuje Ciebie bez powodu czy o to, że nie wyrzuca wszystkich cheaterów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuken 1 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Dostałem raz bana za czity a nie miałem a cheaterów jak mają fly haxy to nic z tym nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 28 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 11 godzin temu, Nuken napisał: Dostałem raz bana za czity a nie miałem a cheaterów jak mają fly haxy to nic z tym nie robi Musisz podać kod kicka (np s1v10), bez tego nic nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 29 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Odpaliłem bany na 15m za haxy, zamiast kicka. W niektórych przypadkach jest również na 30m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 10 godzin temu, Daltone napisał: Kapke przypał ,ze cie banuje na 30 min gdy masz laga ale mniej haksiorkowowow. Który sposób banowania tak robi? Obstawiam, że s1v12, ale on na 15m banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 7 godzin temu, kukubaczek napisał: Który sposób banowania tak robi? Obstawiam, że s1v12, ale on na 15m banuje Dostałem na 15 min ale dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 2 minuty temu, Daltone napisał: Dostałem na 15 min ale dwa razy Podaj swój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Teraz, kukubaczek napisał: Podaj swój nick Daltonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Ostatni raz 3 dni temu, a gdzieś wtedy została wgrana poprawka. Po co robisz niepotrzebne zamieszanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Lag s1v12 ban na 1 min dziś. Edytowane 1 października 2016 przez Daltone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 1 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 51 minut temu, Daltone napisał: Lag s1v12 ban na 1 min dziś. Tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 12 minut temu, kukubaczek napisał: Tryb? ChestPVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 1 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 35 minut temu, Daltone napisał: ChestPVP Oba bany, które dostałes w ciągu ostatnich 24h są związane z Twoimi lagami (jeden to, że za dużo pakietów wysłałeś w jednym momencie, drugi, że anty knock = problemy z łączem po Twojej stronie). Zmniejszyłem lekko restrykcję tych systemów, jak problem się powtórzy to pisz. DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Dnia 26.9.2016 o 17:59, kukubaczek napisał: Zachęcamy do testów naszych innowacyjnych rozwiązań oraz o głosy w ankiecie (każdy głos jest dla nas ważny). ok. Witam. Zrobiłem na twoim serwerze ok.10 multikont xd, bo testowałem ustawienia. Wasz antycheat: (https://WWW.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/) jest dosyć fajny. Działa na nim killaura, 10 trybów speed, glide i banuje precyzyjnie caly serwer (tych z cheatami nie banuje xd). Ale to, co najbardziej mnie denerwuje to ta reklama: Dnia 26.9.2016 o 17:59, kukubaczek napisał: Fajnie by było, gdybyście również wysłali nam nagranie gdy Was wyrzuca Nie wyrzuciło mnie, ale i tak podeśle XD. Zrobiłem film na mój kanał. Mam nadzieje, że dostane dużo hajsuf. Jak naprawisz to znowu przetestuje *buziak*. ;D Edytowane 4 października 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 5 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Dnia 3.10.2016 o 21:46, adamandrzej02 napisał: ok. Witam. Zrobiłem na twoim serwerze ok.10 multikont xd, bo testowałem ustawienia. Wasz antycheat: (https://WWW.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/) jest dosyć fajny. Działa na nim killaura, 10 trybów speed, glide i banuje precyzyjnie caly serwer (tych z cheatami nie banuje xd). Ale to, co najbardziej mnie denerwuje to ta reklama: Nie wyrzuciło mnie, ale i tak podeśle XD. Zrobiłem film na mój kanał. Mam nadzieje, że dostane dużo hajsuf. Jak naprawisz to znowu przetestuje *buziak*. ;D Nie mam czasu na oglądanie całego, ale z tego fragmentu co widziałem to speedhacka blokował (cofał). Wystarczy, że anty cheat wyeliminuje 95% cheaterów. Poza tym speedhacka w 100% nie da się zablokować, ponieważ drobny lag u zwykłego gracza i już jest błędne wykrycie (a laga 1-2 sekundowego nie da się prawie wykryć). Z tego fragmentu co widziałem to ta aura to biła gorzej niż bez żadnych cheatów :| kamcio96 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyMen 3 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Jp uzywac AAC i mowicie "Nowy AC" ... Zakladam strefe i boom... ZBANOWANY: PODEJRZENIE CHEATÓW (s1v5) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 11 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 23 godziny temu, BloodyMen napisał: Jp uzywac AAC i mowicie "Nowy AC" ... Zakladam strefe i boom... ZBANOWANY: PODEJRZENIE CHEATÓW (s1v5) ... To akurat nie AAC zbanował Podaj nick + datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi