Robinek 64 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Zostanę Youtuberem Posiadam 144 subskrybcje Co oferuję ? : - Nagrywanie live'ów na serwerze - Nagrywanie odcinków - Reklamowanie serwera na streamach oraz filmach Co za to chcę? : - Range Youtuber - Reklamowanie mojego kanału na serwerze - Subskrybowanie mojego kanału Oraz kulturę na chacie Link -> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMonkey 9 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Ciekawe ile jeszcze byś chciał za live lub odcinek na YT bo te twoje 144 suby to trochę za mało za 20 psc daje YT co ma 2k subow minimum i robi mi live 2-3 h czy tam gildie z widzami i mam graczy od ciebie to może 4 by mi przybyło... aż szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 29 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Nic nie chce za to , a pozatym 20 psc za 1 live ? człowieku wydasz 20 psc gracze wejdą za yt , yt nie ma to nie ma graczy więc te 20 wydane na nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 Spoko oferta dla małych rozwijających się serwerów . Dodatkowo świetny pomysł na rozwinięcie kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 8 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Thx xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super_pompa_pl 1 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Masz tylko 144 suby i 20zł psc za live? pzdro kolego ale (chyba) pomyliłes się za mało masz subów jeszcze ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 18 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 Superpompa czy ja chce 20 psc?? Zobacz czego oczekuje a potem pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 Kiepski baner. Nawet intro. Spoiler HEHESZKI YT #1 - Dziecięcy pierd XD Dziecięcy pierd XD Dziecięcy pierd XD Dziecięcy pierd XD Słabe nuty masz Poza tym reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 19 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Daltone będę robił all od nowa co do intra cchyba też xd mimo ż nawet mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintalinio 8 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 49 minut temu, Quintalinio napisał: Pisz PW Temat jest sprzed 8 miesięcy, a autor ma bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintalinio 8 Opublikowano 26 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2017 Godzinę temu, Ixidi napisał: Temat jest sprzed 8 miesięcy, a autor ma bana. Nie zauważyłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi