Nieaktywny Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Mam problem, jak przesuwać obrazki,texty itd. w appinventor ? przesuwam myszką a i tak idzie na swoje miejsce a jak wybiorę center to tylko to miejsce a ja chce inne pomocy ! Nie wiedziałem jaki dział xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Musisz obrazek wstawić do jakiegoś układu, np. Horizontal Arrangement, i ustawić szerokość obu na fill parent. @ivall jak nie działa, jak mi działa :U Daj screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) @herhor67 Powiedz krok po kroku co zrobić Edytowane 24 września 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Dodajesz do ekranu Horizontal Arrangement, ustawiasz jego szerokość na "fill parent", do jego środka wstawiasz obrazek i ustawiasz jsgo szerokość na "fill parent". Zobacze u siebie czy jest tam jeszcze jakies inne ustawienie, ale raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 @herhor67 Ale ja chce żeby obrazek można było przesuwać po ekranie np: chcę do rogu a się nie da jak przesunę i puszcze to zmienia się tak jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi