Lolzek 1 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Napisze mi ktoś skrypt, że gdy wbije na serwa pokazuje mi sie gui z 1 paskiem ZA KAZDYM RAZEM INNACZEJ rozstawiona czerwona welna i zielona gdy klikne czerwona kick gdy klikne zielona gui sie zamyka i jest messages gdy zamkne gui jest kick Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 napisałem kiedyś do siebie, łap (jest w spoilerze) Spoiler on connect: set {antybot} to random integer between 1 and 9 on join: wait 1 seconds open chest with 1 rows named "&c&lWeryfikacja &3&lANTY-BOT" to player wait 2 ticks set {bot::%player%} to true wait 5 tick if {antybot} is 1: format slot 0 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 2: format slot 1 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 3: format slot 2 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 4: format slot 3 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 5: format slot 4 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 6: format slot 5 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 7: format slot 6 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 8: format slot 7 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 9: format slot 8 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop on inventory close: if {bot::%player%} is true: set {bot::%player%} to false kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" Lolzek 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95707 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 24 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Godzinę temu, KiwoPL napisał: napisałem kiedyś do siebie, łap (jest w spoilerze) Ukryj zawartość on connect: set {antybot} to random integer between 1 and 9 on join: wait 1 seconds open chest with 1 rows named "&c&lWeryfikacja &3&lANTY-BOT" to player wait 2 ticks set {bot::%player%} to true wait 5 tick if {antybot} is 1: format slot 0 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&cWeryfikacja &3antybot &6Nie powiodla sie"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 2: format slot 1 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 3: format slot 2 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 4: format slot 3 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 5: format slot 4 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 6: format slot 5 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 7: format slot 6 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 8: format slot 7 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 8 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop if {antybot} is 9: format slot 8 of player with 1 of green wool named "&2NIE JESTEM BOTEM" to close then run [set {bot::%player%} to false] format slot 0 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 2 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 3 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 4 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 5 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 6 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 7 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] format slot 1 of player with 1 of red wool named "&4JESTEM BOTEM" to close then run [kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!"] wait 10 seconds if {bot::%player%} is true: kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" stop on inventory close: if {bot::%player%} is true: set {bot::%player%} to false kick player due to "&3&lANTY-BOT || &8» &cWERYFIKACJA NIE POWIODLA SIE!" Co jest potrzebne do dzialania pl bo mi nie dziala 0 errorow Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95711 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 9 minut temu, Lolzek napisał: Co jest potrzebne do dzialania pl bo mi nie dziala 0 errorow Skquery, wildskript moze tez nwm, ale skquery napewno Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 24 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Teraz, KiwoPL napisał: Skquery, wildskript moze tez nwm, ale skquery napewno Chodzi o to ze mam authme i jak sie wbije na serwer to authme gui zamyka bo sie nie zalogowales Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95717 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 2 minuty temu, Lolzek napisał: Chodzi o to ze mam authme i jak sie wbije na serwer to authme gui zamyka bo sie nie zalogowales Jutro postaram sie napisac tak jak chcesz, zrobie edita Lolzek 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 29 minut temu, KiwoPL napisał: Jutro postaram sie napisac tak jak chcesz, zrobie edita Zastosuj event: on login. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95721 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 24 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 D 6 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Zastosuj event: on login. Dodasz mi do sk? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 10 godzin temu, Lolzek napisał: D Dodasz mi do sk? Tylko, że wtedy nie będzie miało to sensu, bo boty mogą się nie logować Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 35 minut temu, KiwoPL napisał: Tylko, że wtedy nie będzie miało to sensu, bo boty mogą się nie logować Ustawić, np. w AuthMe że czas na zalgowanie się wynosi 30 sekund. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 25 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 31 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Ustawić, np. w AuthMe że czas na zalgowanie się wynosi 30 sekund. Ale authme blokuje otwieranie gui jak nie jestes zalogowany Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Teraz, Lolzek napisał: Ale authme blokuje otwieranie gui jak nie jestes zalogowany Sproboj logit albo innym pluginem/skryptem na logowanie ale lepiej dodac plugin bbblokoujacy wchodzenie na proxy. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/13664-antybot/#findComment-95743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktoś skrypt, że gdy wbije na serwa pokazuje mi sie gui z 1 paskiem ZA KAZDYM RAZEM INNACZEJ rozstawiona czerwona welna i zielona gdy klikne czerwona kick gdy klikne zielona gui sie zamyka i jest messages gdy zamkne gui jest kick
https://skript.pl/temat/13664-antybot/Udostępnij na innych stronach
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi