KiwoPL 30 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Witam. Mam pytanie, otóż jak zmienić kolejność wyświetlania wiadomości na chacie. Domyślnie jest tak: NICK: WIADOMOSC. Moje pytanie jest takie jak mogę np. dodać tu jakis napis np. NOWY NICK: WIADOMOSC. Myślę że mnie rozumiecie. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 21 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Dobra poradziłem sobie. zrobiłem tak: on chat: cancel event if player has permission "kiwi.wlasciciel": broadcast "&a[Lvl. &41&a] &c%player%: &a%message%" stop broadcast "&a[Lvl. &41&a] &6%player%: &e%message%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KiwoPL 30
Witam. Mam pytanie, otóż jak zmienić kolejność wyświetlania wiadomości na chacie. Domyślnie jest tak: NICK: WIADOMOSC. Moje pytanie jest takie jak mogę np. dodać tu jakis napis np. NOWY NICK: WIADOMOSC. Myślę że mnie rozumiecie. Z góry dzięki!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi