Lolzek 1 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 on join: create timed bar with text "Administrator SJS8YHUSS" to all players for 3 seconds wait 2.2 seconds Naprawi mi to ktoś że doda mi to ktoś do tego 2 nicki "test1" "test2" zeby takie messages bylo jak tylko oni wbiją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 on join: if Player has permission "wejscie.admin": . create timed bar with text "Administrator %player% wszedł na serwer" to all Players for 3 seconds tylko sobie wytabuj. Żeby sie wyswietlilo admini musza miec permisję wejscie.admin mam nadzieje ze pomoglem jak będą jakies bledy to pisz bo na fon jeste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lolzek 1 Opublikowano 21 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 58 minut temu, [email protected] napisał: on join: if Player has permission "wejscie.admin": . create timed bar with text "Administrator %player% wszedł na serwer" to all Players for 3 seconds tylko sobie wytabuj. Żeby sie wyswietlilo admini musza miec permisję wejscie.admin mam nadzieje ze pomoglem jak będą jakies bledy to pisz bo na fon jeste Mozesz dać że jest od nicku niz permissi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Prosze. http://pastebin.com/WBVM7E1G Nie testowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
on join:
create timed bar with text "Administrator SJS8YHUSS" to all players for 3 seconds
wait 2.2 seconds
Naprawi mi to ktoś że doda mi to ktoś do tego 2 nicki "test1" "test2" zeby takie messages bylo jak tylko oni wbiją
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi