AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 da rade zrobić że na jednym serwie wysyła komendę na drugi że dostaje gracz kasę np za zabicie gracza że pisze przy /eco lub plugin że na każdym serwerze jest taki sam stan konta mam 100 to na każdym serwerze mam 100 itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 To tylko MySQL ew. jakis wlasny miniserwer w PHP i RCON lub jakis inny sposob synchronizacji kasy. Wypróbuj ten plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Teraz, gabixdev napisał: To tylko MySQL ew. jakis wlasny miniserwer w PHP i RCON lub jakis inny sposob synchronizacji kasy. Wypróbuj ten plugin: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a jak podpiąć podasz skype pomożesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 W internecie masz mnóstwo poradników jak skonfigurować bazę MySQL - prawdopodobnie twój hosting ma już MySQL - ustaw synchronizację pieniędzy na 1 serwerze i skonfiguruj tak samo na wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 11 godzin temu, gabixdev napisał: W internecie masz mnóstwo poradników jak skonfigurować bazę MySQL - prawdopodobnie twój hosting ma już MySQL - ustaw synchronizację pieniędzy na 1 serwerze i skonfiguruj tak samo na wszystkich... ok zapytam się 2 Właściciela używamy pukawki on ma dzięki za info 11 godzin temu, gabixdev napisał: W internecie masz mnóstwo poradników jak skonfigurować bazę MySQL - prawdopodobnie twój hosting ma już MySQL - ustaw synchronizację pieniędzy na 1 serwerze i skonfiguruj tak samo na wszystkich... //łączę + dużą zawartość chowaj w spoilery... ~Drake pomożesz bo robię i mi to nie działa mam już bazę na serwerze lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Bez logów nic nie zdziałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 11 godzin temu, gabixdev napisał: Bez logów nic nie zdziałam... podasz skype 11 godzin temu, gabixdev napisał: Bez logów nic nie zdziałam... //Łączę ~Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 w profilu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 11 godzin temu, gabixdev napisał: w profilu... co 11 godzin temu, gabixdev napisał: w profilu... podaj skype będzie łatwiej albo tf2 podam serwera //łączę ~Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 6 minut temu, AfterProYT napisał: Adres bazy danych: sql.pukawka.pl Login do baz danych: 570738 Ilość miejsca na wszystkie bazy łącznie: 200 MB Narzędzie do zarządzania bazami: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Host: sql.pukawka.pl Port: 3306 Database: 570738_kasa User: 570738 Password: nie dam xd Usuń bo za dużo udostępniłeś, ktoś się włamie XD Podaj log a nie login MySQL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 11 godzin temu, gabixdev napisał: Usuń bo za dużo udostępniłeś, ktoś się włamie XD Podaj log a nie login MySQL... ale hasła nie dałem xd ale logi to jakie co mam dać xd 11 godzin temu, gabixdev napisał: Usuń bo za dużo udostępniłeś, ktoś się włamie XD Podaj log a nie login MySQL... Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ostatnie Ulubione Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! »Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! »Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Konsola rosnąco malejąco Kolejność: Debug SQL Kolejność wykonywania Zajeło czasu Sortuj według: Grupuj kwerendy Wystąpiły błędy podczas pobierania zdebugowanego kodu SQL. Opcje Ustaw wartość domyślną Zawsze rozwijaj wiadomości o zapytaniach Pokaż historie zapytań na starcie Show current browsing query Execute queries on Enter and insert new line with Shift + Enter. To make this permanent, view settings. Przełącz na ciemny motyw Pokazano wiersze 0 - 3 (4 ogółem, Wykonanie zapytania trwało 0.0004 sekund(y).) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! * FROM `moneysql` Profilowanie [ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ] [ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ] [ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ] [ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ] [ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ] Pokaż wszystko | Liczba wierszy: 2550100250500 Filtrowanie wierszy: Sortuj wg klucza: PRIMARY (Rosnąco)PRIMARY (Malejąco)Żaden Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 1 null AfterPolish 1010 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2 bad8f2acfbdb41279b7527691935f9ef Mruczacy 0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3 bfe9ac34e4874c0db9d48b4b8ddd42cf Rafkhiez 0 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 4 008e978f9b004b08b7936549d23a9fd1 Pe43nka 0 Zaznacz wszystko Z zaznaczonymi: Edytuj Kopiuj Usuń Eksport Pokaż wszystko | Liczba wierszy: 2550100250500 Filtrowanie wierszy: Operacja na wynikach zapytaniaZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 11 godzin temu, gabixdev napisał: Usuń bo za dużo udostępniłeś, ktoś się włamie XD Podaj log a nie login MySQL... ok już zrobiłem nie dodałem do serwera TF2 pluginu i tam mysql xd //łączę ~Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gabixdev Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Wygląda na to że jest ok. Pokaż mi błąd z logów serwerowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 19 godzin temu, gabixdev napisał: Wygląda na to że jest ok. Pokaż mi błąd z logów serwerowych... command /elo: trigger: spawn 10 of particle angry villager:1 at player nie działa mi to zero errorów itd i nie działa może jest wyłączony na serwerze coś co error w konsoli [Craft Scheduler Thread - 18/ERROR]: [MoneySQL] Cant get UUID of AfterPolish! Exception: java.lang.NullPointerException [16:10:01] [Craft Scheduler Thread - 18/ERROR]: [MoneySQL] Cant get UUID of AfterPolish! Exception: java.lang.NullPointerException i stan kasy się usuwa na 0 //łączę ~Drake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
da rade zrobić że na jednym serwie wysyła komendę na drugi że dostaje gracz kasę np za zabicie gracza że pisze przy /eco
lub plugin że na każdym serwerze jest taki sam stan konta mam 100 to na każdym serwerze mam 100 itd
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi