MondeyGaiming 0 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 szukam grafika do zrobienia ikonek na ts3 zglaszac sie na skype kozakminecraft2015 lub tu grafik dostanie range na ts grafik co ma fajne permisje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Podaj TeamSpeak pogadamy (mam ikony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MondeyGaiming 0 Opublikowano 17 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 DOBRa narazie MI WYSLI JAKIE MASZ IKONY JA MAM SS FAJNYCH IKON NIEWIEM czy je zrobisz >mh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 To są moje autorskie więc nie wyśle sam mogę ci osobiście ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Jest przecież paczka do pobrania w jednym z blogów. A jeśli Ci te nie odpowiadają, to zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MondeyGaiming 0 Opublikowano 22 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 ts3 stworzyc ale robie tera localhost aby backup zrobic wgrać odrazu jak najszybciej wystartowac potrzebne mi ikonki możemy pogadac na skype lub ts jakims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi