Nieaktywny Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 System GetSkins to innowacja na rynku sklepów ze skinami do gry Counter Strike: Global Offensive. Nowoczesny styl, optymalność oraz automatyczna wysyłka towaru sprawi że już na Zawsze zostaniesz z Nami. Dzięki najnwoszym technologiom, nasz BOT wysyła automatycznie przedmioty w przeciągu sekund! Już nie musisz szukać i domyślać się jak odbierać przedmioty, zostają one wysyłane automatycznie przy zakupie! Opinie to rzecz najbardziej ceniona wśród klientów. Każdy po dokonaniu zakupu, może przedstawić swoją opinie! Rozejrzyj się tam i sprawdz ile osób Nam zaufało! Dostępne metody płatności to: SMS ----- Przelew ----- PSC Sklep: Skiny do CS GO - Najtańsze skiny dostarczane z prędkością światła Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Szkoda ,ze nie ma grafiki w prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Czy ta strona jest twoja? Statystyki są prawdziwe czy nabite? Dlaczego wszystkie przedmioty mają ten sam obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Wszystkie twoje stryny są do (4 literki). Tak jak moje tylko, że ty wydajesz kase a ja staram się coś zrobić sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 17 godzin temu, LogiSV napisał: Wszystkie twoje stryny są do (4 literki). Tak jak moje tylko, że ty wydajesz kase a ja staram się coś zrobić sam. [ciach] sam nic nie robisz a kogoś oceniasz. //~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 1 godzinę temu, IDaily Gaming napisał: [ciach] sam nic nie robisz a kogoś oceniasz. //~Derpy 1. Jak to napisałeś na poście z hostingiem zdjęć. Jest obraza osoby więc chętnie zabiorę Cię do sądu 2. Skąd wiesz, że nic nie robię? Może się uczę co lekcje i nie tracę czasu na bzdety. 3. Oceniać tu może każdy, z tego co wiem. 4. [ciach] przypominam, że jest zakaz używania wulgaryzmów. Podsumując stronę nic tam ciekawego nie ma. Jest milion serwisów na kupno takich, rzeczy. Oraz po co martwić się czy przyjdzie skin bo z strony nikt nie korzysta. Można równie dobrze wejść na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i mieć skina , który przyjdzie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Na prośbę autora Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi