Brandon18 21 2 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Napisze ktoś mi skrypt na pvp jak ktoś wyjdzie z serwera kiedy jest na arenie pvp to traci itemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 10 minut temu, Brandon18 21 napisał: Napisze ktoś mi skrypt na pvp jak ktoś wyjdzie z serwera kiedy jest na arenie pvp to traci itemy? Dokładnie opisz co ma się dziać i kiedy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brandon18 21 2 Opublikowano 11 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Godzinę temu, AfterProYT napisał: Dokładnie opisz co ma się dziać i kiedy ok Jak osoba wejdzie na cuboid pvp to jak wyjdzie z serwera traci ity wszystkie zbroje i to co ma w eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Musisz regiony wyznaczyć tymi komendami, nie wiem czy zadziała, jeśli nie, to podaj errory (ale idealnie jak pisze). I pamiętaj, że twoja wysokość, też się liczy, w sensie, że jak piszesz te komendy, to jest taki kwadrat areny, i pamiętaj, żeby 2 ustawić, bo może się ostro zbugować. Licze na plusa command /arena1: trigger: set {arena1} to location of player send "&aUstawiles pierwszy region !" command /arena2: trigger: set {arena2} to location of player on logout: if player was between {arena1} and {arena2} kill player broadcast "&7&l[&c&lAnty-Logout&7&l] &9Gracz &7&l%player% &9lognal na arenie!" Edytowane 11 września 2016 przez jasiubor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brandon18 21 2
Napisze ktoś mi skrypt na pvp jak ktoś wyjdzie z serwera kiedy jest na arenie pvp to traci itemy?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi