US3R . 25 Opublikowano 9 września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 września 2016 napisze mi ktoś skrypt na to że jak kliknie prawym np. papier nazwany " &6Wyrzutnia" to wyrzuca na jakies 10 kratek w przód i można używać to co 5 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Command /Wyrzutnia: Trigger: Give %player% paper named "&6Wyrzutnia" On right click with paper named "&6Wyrzutnia" push the player horizontally forward at speed 20 Powinno dzialac, daj taby i cza to dopracowac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaltonEZ 139 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Command /Wyrzutnia: Trigger: Give %player% paper named "&6Wyrzutnia" On right click with paper named "&6Wyrzutnia": push the player horizontally forward at speed 20 Poprawiłem taby i dodałem ":" w odpowiednim miejscu. Edytowane 1 października 2016 przez Daltone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
US3R . 25
napisze mi ktoś skrypt na to że jak kliknie prawym np. papier nazwany " &6Wyrzutnia" to wyrzuca na jakies 10 kratek w przód i można używać to co 5 sekund
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi